Actueel

02-06-2017

Nieuw - Special - ESPÉRANCE

Het nieuwste bronzen werk van Jos Dirix draagt de naam ESPÉRANCE.
Jos Dirix heeft de nieuwe stier gecreëerd ter viering van het 20-jarig jubileum van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach. Twintig jaar geleden startten de Limburgse ondernemers Jo Cortenraedt en Camille Oostwegel zoals iedere ondernemer start. Vanuit hoop. Onzeker nog over de actie waarvan welslagen in de toekomst ligt, evenwel in de stellige overtuiging dat succes werkelijkheid wordt. ESPÉRANCE. HOOP. Een wilskrachtige stier met een fiere naam. In hoofdletters geschreven. Een bronzen aanmoediging tot krachtig en stoutmoedig aanpakken.

Chapeau en Château Lifestyle Fair
De presentatie van stier ESPÉRANCE vindt plaats tijdens de viering van de jubilea: de Chapeau en Château Lifestyle Fair op zondag 25 juni in de tuin van Kasteel Neercanne. Hier ter plekke wordt brons gegoten. Het team van Bronsgieterij Custers brengt het bronzen beeld ESPÉRANCE tot leven, terwijl beeldhouwer Jos Dirix zijn visie en creatie presenteert. Brons gieten is een samengaan van vuur, water, aarde en brons. Een samenzijn rondom emotioneel creëren.

Wezenlijk
Jo Cortenraeth vat het geheel samen op zijn eigen wijze: 'Internationaal gewaardeerd kunstenaar Jos Dirix onderstreept met bronzen artwork, met het toepasselijke aanbod én met het live bronsgieten op 25 juni tijdens onze special fair het ondernemerschap en het goede leven in Limburg. Ik ben overtuigd dat iedere bezitter van ESPÉRANCE deze inspiratie wezenlijk, blijvend ervaart'.

Exclusief te koop
De beperkte en genummerde oplage van de bronzen stier bestaat uit 20 stuks. Aankoop is mogelijk door voorinschrijving. Passend in de feestelijkheden te koop met 20% korting op de aankoopprijs van 2000 euro. ESPÉRANCE bezit de authentieke signatuur van Bronsgieterij Custers en van zijn schepper Jos Dirix. Het bronzen beeld is 14 cm hoog en 25 cm lang. Elke stier wordt geleverd met een certificaat van echtheid.
Wilt u trotse bezitter worden van een inspirerende ESPÉRANCE schrijf dan zo spoedig mogelijk in per e- mail: info@josdirix.com. Voor de beperkte oplage van 20 stuks geldt: op is op!

× Home Actueel Exposities Beelden Film Jos Dirix Contact