Inspiratie-shots exclusief voor ondernemers en leidinggevenden

De kunstwerken van Jos Dirix, spattend van kracht en energie, worden graag gezien en aangekocht door ondernemers. Zijn kunst wordt beleefd als pure inspiratie. Kunstenaarschap kenmerkt zich door vakmanschap en intuïtie. Creëren is een constant proces van openstelling, nodig bij het zoeken naar antwoorden en vinden van oplossingen. Er is nog meer.

Jos is kunstenaar én ondernemer en beschikt over een positieve kracht om kansen te ontplooien op beide vlakken. Hij streeft naar verdieping en wil het maximale putten uit werk en persoonlijkheid. Zijn behoefte om te doorgronden, met hoofd en hart, belichaamt innovatie.

Samen met zijn vrouw Wilma bezit Jos IJslandse paarden. Hij koestert een grote liefde voor deze dieren. In het dagelijkse contact met zijn paarden staat Jos oog in oog met zichzelf. Paarden vragen om zuivere sturing met veerkracht en wendbaarheid. De eerlijke interacties met de paarden zijn spiegels van persoonlijk leiderschap.

Een workshop met Jos Dirix daagt uit. De deelnemers bezien allereerst Dirix’ beeldhouwwerken en luisteren naar zijn persoonlijke verhaal. Vervolgens gaat ieder zelf aan de slag met de unieke combinatie van kunst, paarden en natuur. Jos weet anderen te inspireren tot nieuwe mogelijkheden in zijn of haar ondernemerschap en tot het aanwakkeren van ieders eigen passie. Dit resulteert in een proces van interactie en schepping waarbij creatieve krachten worden aangeboord en dat bovenal ieders mindset verfrist.

In de met zorg voorbereide workshop staan telkens opnieuw het doel en de wens van de ondernemer centraal. Er zijn mogelijkheden bespreekbaar voor zowel duur als locatie, zoals eendaagse of meerdaagse samenkomsten in Neer of Frankrijk. Beide in een rustiek landschap met eigen atelier. Inschrijving is mogelijk in groepsverband. Interesse? Neem contact op.

Jos Dirix sculptures